Vakfımızca 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bursları

HÜNKÂR HACI BEKTAŞ VELİ VAKFI BURSLARI

Hünkâr Hacı Bektaş Veli Vakfı olarak, amacımız; başta ocaklarımız ve Alevi Bektaşi örgütlülüğü/STK’ları ile el ele verip, Alevi Bektaşi toplumunun problemlerinin çözümünde bir olmak, beraber olmak ve Yolumuz’u kurucu esaslarına göre sürdürmek; tarihi “Hünkâr Hacı Bektaş Veli Vakfiyesi’nin” tekrar gerçek sahiplerine iade edilmesi için gerekli girişim ve çalışmaları yapmak; Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin ışığına yakışır nitelikte tarihi görevlerini yüklenecek biçimde bir dergah binası yapmak; doğa ve çevre sorunlarına karşı duyarlılığı artırmak ve sorunların çözümü için katkı sunmak, Hakk’a Yürüme Erkanı öncelikli olmak üzere, diğer tüm erkanlarımızı Yolumuz’un temel  ilke ve esaslarına uygun halde yürütülmesine çalışmaktır. Devam etmekte olan bu çalışmaların yanı sıra, en önemli sorunlarımızdan biri olan eğitim alanındaki sorunlarımızın çok küçük bir parçasına çözüm olmasını umduğumuz maddi yönde imkanları kısıtlı olan öğrencilerimize burs desteği sağlamaktır.
Hünkâr Hacı Bektaş Veli Vakfı olarak; üniversitelerde ön lisans, lisans ve yüksek lisans düzeyinde öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz öğrencilere burs desteği sağlamak için bir fon hesabı oluşturduk. Oluşturulan bu fondan; 2015-2016 eğitim öğretim yılında 24 öğrenci; 2016-2017 eğitim öğretim yılında 56 öğrencimize burs desteği sağladık. Aynı şekilde, 2017-2018 eğitim öğretim yılında 05 Ekim 2017 tarihinde başlamak üzere, 72 öğrenciye, 10 ay süre ile düzenli bir şekilde oluşturduğumuz fon hesabı üzerinden burs ödemesi yapacağız.
Vakıf olarak başlatmış olduğumuz bu çalışma kapsamında imkanlarınız ölçüsünde siz değerli dostların katkıları önemlidir. Yapacağınız katkıları Hak kabul eylesin, Hünkâr defterine yazılsın. Birliğimiz, dirliğimiz, daim olsun. 20/Eylül/2017
Aşkı Muhabbetlerimle,
Veliyettin Hürrem ULUSOY
Hünkâr Hacı Bektaş Veli Vakfı

Burs Fonu Hesap Bilgileri
Banka   : Ziraat Bankası A.Ş.

Şube    : Söğüt/Bilecik Şb.
Şube Kodu :0121

Hesap Adı  : Hünkar Hacı Bektaş Veli Vakfı